Idag

Jodå, jag tog mig allt iväg till jobbet idag och det har gått bra att jobba, så länge jag stått och gått och inte suttit någon längre stund.

Dagen har bjudit på lite av varje – ett par katter som inte vill äta, några vaccinationer, besiktning, chipmärkning, sårskada och en (vad jag tror) akut anaplasmos.

Ett gäng provsvar och urinprov, några återbesök.

Kråkan och pappan kom och hälsade på mig på lunchen. Det var mysigt att pussa och krama lite på kråkan. Hon satt och bläddrade i en hundbok i brist på riktiga hundar att titta på.

Jag hann precis hem för att natta kråkan. Hon sov inte sin eftermiddagsvila och var väldigt trött. Men sova? Näpp! Inte förrän man bråkat en stund.

Vi ska nog försöka senarelägga förmiddagsvilan lite successivt och göra den till den enda vilan på dagen, det börjar ju ändå bli dags för det iom dagisstart om 1½ månad.

Hon har sovit suveränt bra de senaste två nätterna, bara vaknat en resektive två gånger på hela natten. Men idag är det dåligt igen – jag vet inte hur många gånger vi varit upp hittills.

Kanske sover hon bättre när hon sover i bara blöja som hon gjort de senase 2 nätterna och inte i pyjamas som hon har i natt (kortärmad och med korta ben, iofs, men ändå)? Men man vill ju inte att hon ska frysa, lillpluttan.

Imorgon är sista dagen innan jag har 2 veckors semester. En hel del provsvar att ringa ut och några uppföljningar. Annars ska jag bara kastrera en honkatt så vitt jag vet.

Har faktiskt inte alls lust med semester, jag trivs alldeles för bra med att jobba :) Och jag trivs verkligen på nya jobbet. Jag tror det kan bli riktigt, riktigt bra detta. Bara det funkar med dagis, så!