Upplopp

Idag har det varit en fin dag :) (Trots det grå, regniga vädret.)

Kråkan har sovit som en söt liten stock i natt, hon vaknade några gånger på kvällen, sista gången 23.30. Jag trodde det var alldeles för tidigt när hon vaknade imorse och försökte lägga henne igen, men hon tvärvägrade att somna om. När jag tittade på klockan såg jag att den var 6.20! Jag kan inte ens minnas när hon sov så länge senast!

Vi låg och myste en stund i vår säng innan vi gick upp och startade dagen med grötfrukost.

Jag försöker flytta fram förmiddagsvilan, men det är svårt. Kråkan är så väldigt trött på mornarna och risken är att hon hinner bli övertrött om jag inte lägger henne när hon gäspar och drar sig i öronen.

Så klockan 9 låg hon i sängen och fem minuter senare sov hon. Jag gick och la mig och sov, jag med :) Vi vaknade 1½ timme senare.

Efter lunch åkte vi till mitt jobb för att lämna in tidrapporterna. Där var chefernas två hundar och en av sköterskornas hund. Kråkan blev eld och lågor – det blev hundarna också! Kråkan blev attack-pussad av två hundar. Hon blev inte rädd, trots att de var så på och så närgångna, men hon tyckte att det nästan blev lite för mycket av det goda. Särskilt när den ena hunden gärna ville smaka på hennes välling och öppna asken med hennes kex :)

I bilen på vägen hem somnade kråkan och när vi kom hem sov hon fortfarande, jag satt kvar i bilen och lyssnade på radio tills kråkan vaknade.

Framåt kvällningen startade kråkan ett upplopp här hemma. Det startade med lite fredlig jordgubbskastning, rakt i mammans huvud. Det fortsatte med bollkastning på mamman och därefter smiskade hon mamman med flugsmällan. Det hela började spåra ur när hon tog en kloss i varje hand och sprang omkring i vardagsrummet och kastade klossar omkring sig. Rätt vad det var tog hon tag i sin lilla bondgård och hystade omkring med den också. Böckerna for all världens väg. Allt under högljudda stridsvrål. Hon kunde inte springa så långa sträckor innan hon föll omkull, men sablar så snabbt hon var uppe igen :D

Jag bara satt och stirrade och skrattade. Och funderade på att be pappan ta med sig kravallutrustningen hem från jobbet för att försöka styra upp det hela.

Men kråkan hann somna innan pappan hann hem.

Nu jobbar Kärleken bara imorgon och sen har han också semester :)