Chokladbollar

Med tanke på att kråkan tyckte det var dags att gå upp klockan 05.10 imorse, så kunde jag bara inte ha henne vaken så länge som jag ville på morgonen. Hon orkade till 8.15, sen gick sömntåget och vi hann precis ombord.

Resten av dagen har vi mest bara lekt och myst om vartannat. Pappa polisen kom hem och hälsade på på eftermiddagen. Kråkan kände inte igen honom förrän han tog av sig sin Teletubbieshjälm, sen ville hon kramas med pappan och prata i hans komradio :) Hon tyckte det var väldigt spännande när han åkte iväg på sin mc och satte på blåljusen :) Då tjoades det en del.

Vi har läst alla böcker flera gånger. Biltemakatalogen är sönderläst. Vi har kastat boll och byggt med klossar. Kråkan har gått en massa och ramlat två gånger. Hon har till och med sovit på eftermiddagen!!

Hon har lärt sig att ormen säger “ssss” och att blåsten säger “pfff” och att luftballongen säger “psch”. Hon har lärt sig var örat är och var håret är. Hon har kammat sig med en gaffel full av moussaka och ätit massor av melon.

Nu sover hon gott i sin säng (efter hysteriskt arga vrål) och pappan och mamman myser i soffan.

Jag var så himla sugen på något gott, men vi hade inget hemma. Då fick jag för mig att göra något jag inte gjort sen… högstadiet tror jag. Chokladbollar! :D Nostalgi! Det blev ju gott! I mitt minne var det inte alls gott med hemmagjorda chokladbollar.

Imorgon är det min tur att ha sovmorgon. Sen ska vi åka och köpa ny bilbarnstol till kråkan. Och klippa gräset om det inte regnar. För på måndag kväll åker vi till Jämtland på en vecka.