Hjärnröta

Första dagen på jobbet efter semestern och jag märker att min hjärna lagt av sig alldeles kriminellt mycket. På bara två veckor! Den har helt enkelt packat ihop, tackat för gott samarbete och dragit sig tillbaks, tackat för sig.

Herregud, jag kände mig som en total nybörjare idag. Ffa på förmiddagen, men jag tycker nog det höll i sig mest hela dagen. Snurrig och förvirrad och glömsk och allmänt tafflig.

Och trött!

Så inni bänken trött! Ändå somnade jag på soffan kl 20 igår, vaknade kl 23, borstade tänderna och fortsatte sova till 06.30. Ändå är jag så trött att jag knappt orkat hålla mig på benen på eftermiddag och kväll. Höll på att somna gånger flera i bilen på vägen hem. Otäckt!

Lite järntabletter på det, kanske?

Jag kom hem till en väldigt ledsen liten tjej som låg i sängen och ropade och grät efter mamma. Men lilla, lilla skrutta :( Pappan kan inte trolla fram mamman ur bakfickan och pappan är mycket mysigare och kramgoare än mamman, juh! Tur att jag kom hem och kunde stoppa om min lilla kråka som lugnade ner sig direkt när hon märkte att det var jag som kom och som somnade på bara ett litet kick när jag stoppat om henne, pussats och klappat på henne.

Nu blir det sängen. Bara att hoppas att jag inte är lika tafflig när det kommer till kirurgi – imorgon är det operationsdag…