Sommarkvällar

Idag har det flutit på bra. Inga bekymmer alls, faktiskt. Operationerna flöt på bra utan några komplikationer eller andra konstigheter, jag var klar långt innan lunch. Passade på att kika på en “akut” patient. Inga konstigheter där heller. Hade bara två patienter på eftermiddagen. Det kändes lite läskigt att sedera en urgammal hund för att dra en skadad klokapsel, men hunden sov perfekt och klokapseln lossnade på ett litet kick i ett stycke.

Sen åkte jag hem och kramade min lilla kråka som var på ett strålande humör hela eftermiddagen. Knatade omkring här hemma och kvittrade och tvingade mig att ha på mig tomteluva. Det blev ett himla gap och skrik och stora tårar om jag vägrade. Så jag lagade mat iförd tomteluva. Det var skönt när kråkan somnade (utan så mycket som ett knyst, ska tilläggas) och jag kunde ta av mig luvan.

Det är en ljuvlig sommarkväll ute. Jag har tillbringat ett par timmar ute på uppfarten där jag rensat ogräs. Väldigt avkopplande och meditativt.

Imorgon jobbar jag bara halvdag och har bara en hanhundskastration och några telefonsamtal på schemat. Framåt eftermiddagen/kvällen kommer mamma och Partnern med Siska. De stannar en natt och far sen vidare mot huvudstaden. Siska ska stanna här och underhålla kråkan. Det blir nog awesome! Jag längtar efter min mamma!