Bajsdag

Kråkan har blvit förkyld med liter efter liter med snor från den lilla, lilla näsan. Svårt att andas är man tuttar på nappen då. Så natten har väl varit “sådär”. Urusel mao.

Så jag var mer död än levande när jag åkte till jobbet.

Operationerna gick bra. Men precis när jag skulle åka hem för dagen kl 15 kom den kastrerade hanhunden in med komplikationer och jag fick sätta mig och operera om den i 1½ timme. Inte vet jag om det blev bra heller. Jag hoppas och håller tummarna för att jourtelefonen tiger still i kväll. Annars blir det ilfart till djursjukhus för den stackars hunden.

Jag känner mig usel. Jag vet att allt såg bra ut när jag sydde igen hunden och det såg superfint ut när hunden gick hem. Sen har det väl hänt nåt hemma som jag inte kan råda över. Och jag gjorde mitt allra bästa när jag opererade om och jag hoppas att det hjälper, men jag vet inte.

Sämsta mamman som inte träffat sin kråka på två dagar och sämsta veterinären som inte ens kan kastrera en hanhund ordentligt.

Huvudvärk har jag också!

Och så trött att jag höll på att somna i bilen igen och illa mår jag.

Blä!

Men imorgon är det inte en enda operation inbokad. Och eftersom jag är chefen på jobbet nu gav jag mig själv ledigt :) Eftersom jag jobbade över 2 timmar idag, så kan jag ta igen dem imorgon. Misstänker att de två timmarna som jag tar ut extra imorgon kommer jag få jobba igen inom en snar framtid. (Jag jobbar ju bara 4 timmar på onsdagar)

Nu hoppas vi på en hyfsat natt. Kråkan har fått näsdroppar. Och så hoppas vi att hunden mår bra imorgon när den kommer för att ta bort trycktampong och Spongostan.