Fulltid

Ikväll gav vi sista dosen Ery-Max. Stor skillnad om man jämför nu med innan antibiotikakuren! Fortfarande lite, lite rossel och hosta, men det är det lilla. Och magen har stabiliserat sig också. Skönt!

Idag har jag varit och shoppat julprylar och julväxter och pynt för allt mitt guld. Gjort två egna julgrupper och pyntat klart här hemma med doftljus, dukar och allt. Nu är det bara granen som saknas, den kommer in nästa helg. Det är nästan löjligt julmysigt hemma nu :) Just the way I like it!

Men jag har tusen andra saker att fixa innan jul. Jag ska inte tråka ut er med en jättelång lista, jag lovar.

Imorgon blir kråkan 1½ år. Tänk att det redan gått ett halvår sen hon fyllde ett! Då satt vi ute i trädgården och det var tryckande hett ute. Mormödrarna och farmor och farfar var här. Dagen efter hade vi stort barnkalas i trädgården.

Kråkan kommer få en massa klappar. En lekspis med tillbehör, låtsasmat (att leka med spis och låtsasmat är det bästa hon vet på dagis. Och att köra dockvagn). En tunika och en klänning. En Mamma Mu-film. En nattlampa i form av en raket (hon gillar raketer, jättemycket!) och en fotobok med foton från året som gått. Pappan säger att han ska köpa en bok om riddare åt henne, tydligen gillar hon en riddarbok på dagis. En docka med nappflaska ska hon tydligen få av bror med familj också.

Jag har kvar att köpa klappar till brorson och mina gudbarn, till mamma och till Partnern samt till bästvännen.

Till veckan kommer bror med familj på besök. Hurra! Då är det kanske bäst att fixa klapparna innan de kommer så de kan få med sig dem tillbaks igen. Eller så får mormödrarna ta med sig klapparna ner igen efter jul.

I helgen ska Kärleken jobba en natt. Om han inte blir hemma. Han fick någon form av ryggskott igår.