“Lilla”

En av favoritsakerna som Kråkan fick av tomten var en raketlampa. Alltså en lampa i form av en raket. Den fungerar som nattlampa och ficklampa. I raketen sitter en liten astronaut och tittar ut genom ett fönster.

Kråkan verkigen älskar den där raketlampan och vill leka med den hela tiden. Kcchhh, säger hon och flyger med den över huvudet.

När man frågar vem det är som sitter där inne i raketen svarar hon “Lilla”. Det är det hon kallar sig själv – Lilla. Elvira = Lilla på kråkiska.

Hur underbart bedårande är inte det?!

Mammahjärtat bara sväller och sväller och kommer snart att spricka av kärlek till det där underbara lilla barnet som kommit till mig.

(För övrigt har jag varit hemma från jobbet idag. Vaknade med migränen från helvetet komplett med känselbortfall i halva ansiktet, sluddrigt tal och spyhink. Hade man inte vetat bättre hade man kunnat tro att jag fått en stroke. Klockan 14 tog jag mig ur sängen. Mår fortfarande som en räv med terminal rabies, som man säger. Jobbar heldag imorgon istället för halvdag, så cheferna kan få den ledigheten de skulle haft idag då istället. Och sen far vi till farmor och farfar i Jämtland. Men jag orkar inte. Jag. Orkar. Inte!)