Heldagar

Gissa vem som ska jobba heldagar på akuten på stora djursjukhuset på torsdag och fredag? :)

Det känns kul! Det ska bli roligt att jobba där igen! Trots att det tar mig nästan en timme dit och trots att det är uselt betalt. Det ska bli kul att jobba på akuten! Mitt favoritplace to be!

Jag minns inte ens när jag senast tyckte det skulle bli kul att åka till jobbet… Jag vet inte om jag någonsin tyckte att det förra jobbet var kul. Men det kan också vara att slutet av min anställning blev så vidrig att det liksom har svärtat ner mitt minne av hela anställningen. Jag menar, jag trivdes ju bra med sköterskorna och vi hade kul och trevligt. Mina chefer såg jag ju nästan aldrig till, jag jobbade ensam mest hela tiden.

DET ska bli kul! Att ha kollegor! Att få lite action. Inte titta i fem hundöron, två kattmunnar, vaccinera sju katter och fem hundar och titta på tre urinprov och undersöka en kliande hund per dag. Ge mig lite akuta hemorragiska gastroenenteriter, några diskbråck, några frakturer, några pancreatiter, några sårskador. En och annan pyometra, kanske. En kramphund går också bra.

Ber en stilla bön att kråkan slutar upp med att skrika flera timmar per natt nu, så jag orkar. Natten till idag skrek hon nästan 4 timmar. Suck och stön.

God natt!