Nu är tid att skrika

Idag är välrdens bästa mammas födelsedag! Hipp Hipp Hurra för min mamma som fyller 70 år idag!

Kråkan lät mamman få 3½ timmes sömn i natt, så mormödrarna tog hand om kråkis på förmiddagen medan jag sov. Men först sjöng vi såklart för jubilaren.

Till fikat blev det tårta. Även för kråkan. Och kex. Namnamnam!

Sen fick vi kamma till oss och kliva ur våra pyjamasar. För på eftermiddagen åkte vi till grannstaden för att gå på lokal som det heter.  Första gången på restaurang för kråkan. Vi valde naturligtvis en restaurang där man kan ha med sig barn, så det blev inget überflådigt.

Jag satte på Totoro på datorn och kråkan fick äta av kusin Lillans kebabpizza. Dessutom blev det välling, ett äpple och en halv banan. Sen tog batterierna på datorn slut och kråkan ägnade sig åt att springa runt, runt samt klättra upp och ner på stolarna. Det blev bara ett litet illtjut när mamman inte ville resa sig från stolen för att kråkan skulle klättra på den.

Det var en mätt och trött liten kråka som somnade i bilen på vägen hem och var rent otröstlig innan hon fick på sig pyjamasen och landa i sängen. Vi fick skippa tandborstningen.

Nu har det där som jag gått och varit så arg över nått media. Jag har såklart lagt mig i debatten, jag kan inte hålla käften – den är alldeles för stor för det. Käften alltså. Jag blir helt vansinnig på detta och Kärleken mår så dåligt att jag kan gråta när jag hör hans röst i telefon.

Jag vill att alla ska veta och höra och se vad det är som pågår. Svågerpolitik. Frimureri. Bastuklubb. Så kan man beskriva Polismyndigheten i Uppsala Län!

Läs och hjälp mig skrika! Det här är FEL!