Första mars

Jag tror kråkan har haft en bra dag :)

När vi kom hem var pappan redan hemma och han hade fixat fruktsallad med vispgrädde. När kråkan kom in i vardagsrummet och fick syn på sin nya Barbaskönsaccosäck så blev hon alldeles till sig :) Hon tjöt “BABBAPAPPA” och kramade och kramade och tjöt. Och resten av kvällen har hon ägnat åt att krama, klättra och bära runt på Barbaskön. När hon skulle sova ville hon först krama Barbaskön innan hon kunde acceptera att vi skulle gå upp till hennes rum :)

Hon fick ett fint kort med en blomma på av farmor och farfar och hon läste kortet om och om igen :) Deutom fick hon ett paket med en superfin ABC-bok i av farmor och farfar.

Till middag blev det pannkakor med sylt och grädde. Lilla kråkbarnet mosade i sig tre (3!) stycken! Och sen en halv banan till efterrätt. Jag är glad att matvägransperioden är över för den här gången!

Jag har varit på gamla jobbet och hämtat mina saker och lämnat tillbaks deras saker. Det gick bra – jag träffade inte någon av cheferna och det är ju bara dem jag haft problem med. Sköterskorna är ena riktiga raringar, så dem kommer jag nog sakna. Men nu hoppas jag att jag slipper åka den där vägen norröver inom en överskådlig framtid!

Namnsdag!

Idag har världens bästa och finste lilla unge namnsdag! Grattis på namnsdagen, älskade Elvira! (Grattis även till hennes två kusiner Albin och Albin :) )

Dagen ska firas med kort från farmor och farfar som kom på posten igår. Ett paket från farmor och farfar som vi fick med oss när vi var uppe sist. Och så ska pappan köpa en sån här på vägen hem från jobbet idag. Och om den inte finns, så blr det något annat barbapappigt. Elvira är nämligen tooookig i barbapappa. Och Mamma Mu. Och Totoro :) Något gott till mellis ska vi nog hitta på också. Något med grädde. Elvira är toookig i grädde (precis som mamma och mormor :) )

Tänk att man är förmögen att älska så våldsamt mycket! Så helt och hållet förbehållslöst. Det är en ynnest att få vara Elviras mamma. En ynnest.