Barbabarnet

Eftersom det är en viss Kärlek som fyller år imorgon, så har jag spenderat några timmar och väldigt mycket pengar på stan idag.

Jag kunde inte låta bli att köpa lite kläder till kråkan. De har ju så fina barbapapakläder på Åhléns! Det blev två barbabyxor, en barbatröja, en barbatunika och en barbamössa. Jag var även in en sväng på Lindex, de brukar ha fina och bra unisexkläder (jag vägrar fortfarande rosa, Hello Kitty, rosetter och volanger och sånt tjafs!). Men jag blev så besviken! Rosa, rosa, rosa, blått, blått, blått. Gulligt, gulligt, gulligt eller tufft, tufft, tufft. Åh, suck! Jag hittade i alla fall en tröja med bondgårdstryck (en sån här, fast tröja, inte body).

Gissa om barbatokiga kråkan blev glad över sina nya kläder?! :) Hon ville ha på sig alla kläderna, så det blev ett evigt bytande av kläder där ett tag tills hon bestämt sig. Det blev de blå barbabyxorna och så den gröna barbamössan. Ingen tröja.

Kråkan är på bättringsvägen. Hon hade bara lite feber på dagen, så pass lite att vi inte brydde oss om att ge febernedsättande. Men hon var på ett jäkla dåligt humör och Kärleken höll på att få hjärnblödning av allt skrik och gnäll (jag sov på förmiddagen och åkte sen ut på stan, så mig gick det ingen nöd på). Men framåt eftermiddagen när jag kom hem från stan, så verkade det som om febern försvann, för då blev hon på ett strålande humör. Eller, ja, allt är ju relativt.

Så vi har ritat lite, läst lite, tittat lite på Barbapappafilm och lagat mat. Och kråkan åt faktiskt. För första gången den här veckan åt hon! Inte mycket, men ändå. En halv potatis och lite sås och ärtor. En halv burk fruktpuré slank ner också. Nu kan det bara bli bättre.

Herregud, för en pärs det varit att vara mamma den här veckan!

Nehe, nu måste jag börja pyssla ihop lite grejor inför imorgon. Det är ju visst en Kärlek som fyller år!