Release

På onsdag nästa vecka ska jag ut och roa mig. Ensam, vad det verkar.

Det duggar inte tätt med tillfällen att roa sig i mitt liv, det ska erkännas. Det brukar vara Kärleken som åker iväg på fester eller resor och sånt. Jag har ju i princip inga vänner häromkring. De jag hade var mina kursare och de är utspridda över hela landet. Jag blev kvar. Ja, några till blev också kvar.

Man får liksom bara fullt upp när man får barn. Särskilt som vi inte har släkt i närheten som kan hjälpa till att passa barn. Om Kärleken jobbar, så måste jag vara hemma. Och dessutom har det varit skralt med sömnen de senaste två åren, så orken och lusten har inte varit på topp den heller. När kvällen kommer slänger jag mig i soffan och orkar knappt resa mig resten av kvällen. Det händer att jag sover hela kvällarna också.

Nåväl.

På onsdag är det i alla fall dags. Jag ska på releasefest för Sara Lövestams nya bok Tillbaka till henne. Jag måste ju hämta boken jag vann och eftersom jag nu mer är besatt av Sara, så tänkte jag passa på att stalka henne lite också.

Det kanske är bäst att jag säger att stycket ovanför är tänkt som ett skämt. Skoj. Jag vill ju inte att polisen ska komma och knacka på. Det skulle kännas skumt, om man säger.

Nej, jag tänker inte stalka Sara, men jag tänker gå på releasefesten och ha sköj och hämta min bok och sen tänker jag åka hem igen.

Kom du med, vetja! Så kan vi ses och stalka ihop! (Men jag vet fortfarande inte om jag ska köra bil dit (gaaah för att köra i Stockholm!) eller om jag ska ta tåg (när går sista tåget från Stockholm till Enköping och hur tar man sig från och till centralen?). Pest eller kolera, herpes eller clamydia.)