Torsdag

Vad vi gjort idag, förutom att få bryt på WordPress?

När jag vaknade på förmiddagen (min tur att ha sovmorgon, Kärleken ledig efter nattjobb) var jag ensam hemma. Kråkan var på dagis och Kärleken på stan.

Jag städade, dammade och dammsög. Men först åt jag frukost och slösurfade och hittade den dödförklarade dockan Olle bland en massa tv-spel på vardagsrumsgolvet. Jag hämtade kråkan på dagis och vi åkte till Ica Maxi och veckohandlade. Kråkan åt banan och vi tittade på fiskarna vid fiskdisken, precis som vanligt.

Kråkan skrattade också hysteriskt åt en boll som bara hon kunde se. Bör jag bli orolig? Hon pratade även med den stora kossan som var avbildad vid mejeridisken. Samt klappade affärens alla påskmustflaskor. Alla.

När vi kom hem krattade jag ihop en stor hög löv medan kråkan lekte i sandlådan. När hon fick se vad mamman hittat på med alla löv måste hon inspektera.

Nja, alltså, den där lövhögen, mamma. Det var bra tänkt, men du nådde inte riktigt ända fram där.

Jag ska hjälpa dig, så att det blir ordning och reda, mamma. Man tar en rejäl famn med löv….

…sen bär man den till andra sidan sandlådan och lägger den där. Okej? Sen är det bara att upprepa samma procedur igen och igen.

Men vi lekte med Siska, Bosse och Britta också. Sen kom katten Greta och fick ett gäng pussar och hästarna i hagen blev matade med gräs.

Det åts pannkakor (massor av mamman och pappan, en åttondels av kråkan som var på ett sjuhelsikes humör av oklar anledning), tittades på Mamma Mu, busades i soffan och lektes spöke. Det byggdes torn också. Hon är inne i en tornbyggarfas. (Till skillnad från sandkakebakarfasen som hon var i för ett par veckor sen när vi bakade nästan 40 sandkakor på ett par timmar.) Det ska byggas torn av allt. Duplo, mjuka klossar, hårda klossar, böcker, filmer, tv-spel, you name it.

När kråkan lagt sig bakade jag en snickerskaka och lite brownies. Kärleken och jag spelade lite rollspel. Han förlorade och jag sitter nu här och njuter medan han plockar ur diskmaskinen.

Vad har ni gjort idag?

Tokig!

Jag sitter här och försöker uppdatera och lägga in bilder, men sedan den senaste uppdateringen av WordPress funkar det helt jäkla uruselt att lägga upp bilder. När jag använder browserns egen uppladdare slutar det med att det kommer en “sidan kan inte visas”-ruta istället för en bild. Och använder jag WordPress nya multifileuppladdare laddas fotona inte upp alls.

Jag. Blir. TOKIG!

Någon annan som har samma problem men som lyckats lösa det? Hjälp en stackars liten Mysa i så fall, innan jag bombar WordPress. Tack på förhand.