Dagens facebookmeddelande

Jag har fått ett meddelande på Facebook från en man med initialerna A.A.

Han skriver så här:

Hej!

hejjjjjjjjjjj…. dina bilder är mycket vacker och du också är söt….jag vill ha pratar med dig du är som superidol och Skyltdocka dina leende är söt lika vackra blomblad .

Och hemligheten ditt leende är fantastiska. som stjärnorna som inte vet vad de blinkande. Och månen … som lyser som ett ögonbryn över himlen och ögonen natt

Problemet är inte ingenting. Vi ser svårt. ett problem Skapar i ögon och hjärtan. Nu … öppna ögon och hjärta … Eller Stäng jag ska pratar med dig… tack

Jag funderar på att svara. Eller så kanske inte.

 

Plötsligt händer det

Jag har sett det troligare att vinna 50 000 kr i månaden i 50 år på Triss än att få sova en hel natt utan att bli väckt av kråkan. Och då ska man betänka att jag aldrig köper Trisslotter. Eller några andra lotter heller.

Men igår, efter att ha sovit i bilen hela vägen till Stockholm, varit på våffelkalas hos finaste vännerna och röjt järnet med liten Karin, iklädd blomhatt och blomglasögon, gungat i en oändlighet och sen sovit hela vägen hem i bilen. Efter allt det, så sov hon från kl strax efter 20 till 6.45 utan att vakna en enda gång.

Alltså noll gånger. Ingen gång. Inte alls.

Själv vaknade jag runt 4 efter de sedvanliga mardrömmarna. Med hjärtat i halsgropen gick jag in till Elvira. Livrädd för vad jag skulle hitta.

Jag hittade ett barn som kramade sin Lakrits och sin barbapapakudde och sov som en liten, liten griseknoe.

Plötsligt händer det.

Och jag befinner mig i någon form av chock.