Underbara imorgon

Det var tyvärr bara en engångsföreteelse att kråkan sov en hel natt. Igår var det en vanlig natt igen. Dvs hon vaknade nio gånger på 11½ timme. Det “sjuka” är att det tycker jag är helt normalt och acceptabelt. En dålig natt är jag upp två eller tre gånger så ofta. Kanske inte jättekonstigt att jag ständigt är trött. Jag får sällan sova mer än två timmar i stöten och kommer således sällan in i djupsömn.

Nåja. Nog om det.

För i morgon ska jag ut på skojigheter! Det är ju releasefest för Sara Lövestams nya bok. Jag bestämde mig för att ta tåget och har köpt biljetter för mina sista slantar. Tur att jag har en remsa för t-banan sen tidigare!

Som om det inte vore tillräckligt kul att få gå på fest och träffa Sara och hämta ut min nya bok. Jag ska dessutom träffa en bloggvän som jag aldrig träffat tidigare. Whohoo!

Det ska bli så himla kul!

Sånt som “vanligt” folk liksom gör till vardags, det blir värsta festen för mig. Men å andra sidan vill jag inte ha det annorlunda. Jag trivs så gudomligt bra här ute på landet i vårt röda hus med vita knutar.

Idag har ena rabatten fått lite gödning och ny jord. Sen tog jorden slut, så jag får väl köpa mer innan jag ger mig på övriga rabatter. Så ska det köpas lite vårblommor att ha i krukorna på trappan och så småningom lite blommor till blomlådorna. Det blir säkert en del plantor till när allt kommit upp i rabatterna och jag tycker att det saknas något någonstans. Aldrig kunde jag väl tro att jag skulle tycka det var så kul med trädgård!

Dessutom håller jag på att göra det lite mysigare och roligare på kråkans rum. Jag har flyttat ut bebisprylarna och ska köpa ett bord och några stolar så hon kan sitta där och rita eller bygga pussel. Soffan är nu ombonad och mysig med massor av kuddar. Jag ska möblera om lite och så har jag köpt förvaringslådor till alla hennes mjukisdjur, jag ska flytta upp lite böcker och leksaker från vardagsrummet och så har jag hängt upp en tavla vi fick av farmor och farfar samt några mysiga lampor. Jag hittade en fin griffeltavla och whiteboardtavla på ett stativ som jag tänkte köpa och ställa i det tomma hörnet som blev när jag flyttade ut babygymmet. Dessutom ska jag köpa en förvaringsmöbel för alla leksaker hon har här nere. Nu tycker jag de ligger och skräpar lite varstans. Jag längtar tills vi vågar låta henne gå ensam i trappen, då kan hon leka själv på sitt rum hur mycket hon vill! (Det kommer antagligen att sluta med att hon ritar fulla väggarna, men då får vi väl tapetsera om innan vi flyttar)

Nu ska Kärleken åka iväg och jobba natt. Jag ska nog sova, tror jag.