#@&%#”@$&%

Chefsskiktet i Polismyndigheten i Uppsala län består av ett gäng hycklande, korrumperade karriärister som inte bryr som något annat än sin egen plånbok och att klättra ännu ett litet snäpp på karriärstegen.

Och det är sanningen, mina vänner.

Här är ännu ett bevis.

Lycka i en liten ask

Uh!

Nu är det dags igen för den månatliga tortyren.

Det började redan igår. Jag trodde hela vår Skansentripp skulle bli förstörd eller rentav inställd när kramperna satte igång i bilen på vägen dit. Jag skojar inte – det känns som att föda barn!

Vi fick stanna på Järva krog, byta ut tampong mot binda och sen var allt bra igen. Inte tillstymmelse till kramper på hela dagen! Inte förrän mot kvällningen, men då var de betydligt lindrigare.

I morse var det en tjej (inte jag) som var pigg och ville upp tidigt. Det var Kärlekens sovmorgon, så det var bara att masa sig upp. Allt var frid och fröjd tills kramperna fick mig att kravla mig fram på alla fyra med kallsvetten droppande från näsan. Jag profylaxandades och tänkte i mitt stilla sinne att om det här inte släpper ungefär NU, så måste jag ringa ambulans. Eller nåt. Ze pain!

Lite desperat sådär, letade jag igenom medicinskåp och min alliallo-låda i köket. Åh LYCKA när jag hittade en karta med några Tramadol kvar!

Två Tramadol och två Alvedon ner med ett glas saft. Sen kravla upp för trappen och väcka Kärleken redan kl 9 och be honom ta hand om barnet, själv kände jag mig allt annat än duglig!

(Barnet tittade på Barbapapa på youtube medan jag kravlade omkring och kallsvettades.)

Nu, nästan tre timmar senare, känner jag mig som en helt ny människa! Ja, jag känner att jag har en livmoder, men jag kallsvettas inte och jag tror inte jag håller på att dö eller föda barn.

En liten smula knarkad, visserligen, men det är det värt. Lätt!

Jag har tre kapslar kvar på kartan. Det kommer räcka den här månaden. Men sen? Jag får nog gå till min läkare och förklara läget.

Ibland suger det stenhårt att vara allergisk mot NSAID! Det hade varit så mycket enklare att peta i sig en receptfri Voltaren eller Ipren eller Naproxen eller whatever. Menneh, knark är tydligen vad som krävs. Känns “sådär”, ärligt talat.