Dan före dan…

…före bloggmingeldan.

Jag har hämtat ut min klänning från kemtvätten och köpt nya strumpbyxor. I morgon ska jag göra resten på min lista.

Kärleken och kråkan var med på stan och kråkan åkte rulltrappa för första gången i livet. Det var kanske det roligaste hon har gjort. Hon åkte upp och sen ner och sen upp och sen ner och sen upp och sen ner och sen… ja ni fattar.

Sen stånkade hon korv inne på Lindex och jag mitt nöt hade glömt att ta med blöjor och tvättservetter. Hasta in på Ica och köpa det och byta blöja i bagageutrymmet på bilen.

Sen åkte vi och veckohandlade på ett annat, billigare Ica.

Kråkan fick köra en kundvagn för första gången. En liten kundvagn. Det var kanske det roligaste hon gjort i hela sitt liv. Det också.

Men nåde mamma och pappa om vi la i en vara i hennes vagn! På en halv sekund byttes det nöjda flinet ut mot ett illrött, skrikande fejs komplett med sprutande tårar a la Lille Skutt. Så mamma och pappa fick kånka på påsar med mat i stället. Jo, för vi hade ju inte tagit någon egen vagn, litade fullkomligt på att vårat barn skulle låna ut sin. Dumt tänkt av oss!

Det är MIN vagn! Bara Lakrits får åka i den!

Nu har vi tittat på Fråga Olle dokumentären och jag mår lite illa. Önskar mig brainbleach. Jag förstår inte varför jag utsätter mig för det. Kärleken undrar också varför jag utsätter honom för det. Men det är lite som att äta snickerskaka. Det är jättegott medan man håller på med sitt frossande, men när man ätit sina tio bitar och det börjar bubbla misstänkt i magen kommer man på att det kanske inte var en så bra idé ändå. Och ändå gör man om det!

Deklarerat

Jag vill bara säga att det suger getballe att vara arbetslös och fattig!

Inkomst: 7300 kr
Utgifter: runt 12 000 kr

Jag kommer inte kunna köpa deo eller hudcreme den här månaden heller. Eller nya jeans trots att mitt enda andra par har hål och är så stora att de halkar ner över röven.

Istället kommer mitt sparkonto minska ännu mer. 70 000 har försvunnit från kontot hittills. På att bara överleva.

Nu har jag i alla fall deklarerat och istället för att betala 1200 kr, så får jag tillbaks 700 kr. Yay, partey! Eller nåt…

Bitter och ledsen. Pitt och rövhål, fitta fat djuptallrik! Kuken ballen. Och alla andra jävla svärord ni någonsin kan tänka er!