Fyra år!

Idag är det fyra år sedan Kärleken och jag blev ett par. Efter den värsta veckan i modern tid.

Tänk så mycket det hänt på fyra år!

  • Jag har blivit färdig veterinär
  • Jag har jobbat på stora djursjukhuset
  • Jag har blivit gravid, varit det i nio månader och fött världens bästa barn för snart två år sedan
  • Vi har flyttat från ghettot i Uppsala till ett rött hus med vita knutar mitt ute på vischan
  • Jag har jobbat på en annan, liten djurklinik
  • Jag har varit arbetslös
  • Snart firar vi Elviras tvåårsdag och jag börjar jobba på stora djursjukhuset igen och till hösten blir det eventuellt flytt söderöver.

Och det där är bara de stora, livsomvälvande händelserna. Sen har det hänt stort som smått däremellan med jobbtrubbel för oss båda, sjukdomar, olycksfall, långa härliga dagar i solen med bad och lek, oändliga timmar i sandlådan och framför tvn, oändligt många vändor till och från vedboden för att hämta mer ved till kaminen. Natt efter natt utan sömn med illskrikande barn, mjölksprutande tuttar, nerbajsade kläder, snöstormar, åska och hagel. Ja, ni fattar.

Idag för fyra år sedan hade Kärleken tänkt klart och ville våga prova att ha ett förhållande. Med mig. Jag var världens lyckligaste och det är jag fortfarande! Kanske till och med ännu lyckligare nu!

Elvira är det ultimata beviset på vår kärlek till varandra.

I morse fick jag en present av Kärleken. Ett underbart halsband med tillhörande örhängen från Pilgrim. Det kommer nog ett foto på det under dagen.

Enda smolken idag är att jag vaknade vid 4.30 med migrän. Jag kravlade ner och tog en migräntablett och somnade sedan om och Kärleken fick stanna hemma från jobbet (vilket iofs är en bonus).

För fyra år sedan åkte vi till en pizzeria i Kärlekens lilla röda bil och mosade i oss varsin pizza för att fira. Det var kanske det konstigaste, men samtidigt det härligaste och mest romantiska och ljuvliga, sättet att fira! Jag hade knappt ätit på en hel vecka, så min kropp fick en smärre chock!

Sen åkte vi hem till honom och njöt av varandra. Och vi njuter fortfarande av varandra, så ofta vi kan, vill och orkar! Som vi njuter!

Jag lever det bästa av liv tillsammans med min Kärlek och vår underbara lilla dotter! Jag önskar att alla fick ha det lika bra som jag!