Imse vimse…

… spindel, har det sjungits idag. Ungefär trehundrafemtiotolv gånger. Kråkan tycker det är så himla kul och jag med! Särskilt med tanke på med vilken fantastisk inlevelse hon sjunger och gestikulerar! ISSE DISSE PINNEL mummel mummel DALLE DENGNE mummel BOOOORT. UUUPP mummel TOLEN mummel DENG. ISSE DISSE PINNEL mummel IGEN! Och sen jubel och klapp i händerna!

Hahaha!

Vi har varit ute i det härliga vädret en massa idag.

Schysst utsikt från sandlådan, tycker jag!

Lekt i sandlådan och sparkat boll. Jag grävde ner lökarna från de färdigblommade påskliljorna i rabatten, så de som bor här nästa vår (om det inte är vi) kommer förhoppningsvis ha blommande påskliljor i rabatten. I krukorna där påskliljorna stått planterade jag penséerna jag fick av grannen för ett par dagar sedan.

Sen tog jag fram vår nyförskaffade grästrimmer och trimmade lite gräs runt vedboden, i slänten, runt träd, grusgång och rabatter. På måndag ska Kärleken klippa gräset, då är han nämligen ledig. För nu är gräset så långt att det mer liknar en äng än en gräsmatta.

Elvira har varit på ett uselt humör i dag på eftermiddagen. Bara gnäll och gråt och skrik. Hon kändes lite varm, så det kanske är någon sjuka som ligger och pyr. Jag känner mig också frusen samtidigt som det hettar i kinderna, så det kanske är något på gång. Ja, det är väl dags för det – det var länge sen sist nu!

Kärleken jobbar natt (17-04) så jag sitter här solokvist. Jag tycker inte han gör annat än att jobba, vi ses nästan aldrig trots att jag i princip alltid är hemma. Undrar hur det kommer bli när vi båda jobbar… dessutom när vi båda jobbar udda tider!

Nu ska jag knåpa ihop ett CV och skicka till mitt gamla jobb i Alingsås, de ville ha ett sånt. Sen ska jag nog sova en stund på soffan, känner mig trött och sliten.

Mellanmål

Elvira har lärt sig ett nytt ord: Mellanmål. Eller Mellalål som det heter på kråkiska.

Igår när vi tittade på Totoro kom först lilla Totoro. “Lilla Totto däj” sa kråkan.

Sen kom mellan-Totoro. “Mellalål däj” sa kråkan.

Hahaha! Det är så himla roligt att vara kråkans mamma!

Stora Totoro, mellan-Totoro och lilla Totoro