Sohohoommar!

Idag är det första sommardagen!

Hur man vet det? Vi har fått hänga upp flugdraperiet framför ytterdörren, så att vi kan ha dörren öppen utan bli invaderade av flugor. Det har varit lika varmt ute som inne.

Kråkan har gått omkring i bara blöja, solhatt och tröja, kunnat gå ut och in som hon velat. Hade hela blöjan full med sand från sandlådan nu ikväll. Och var sådär härligt skitig som barn ska vara om sommaren! Gräsgröna knän, sorgkanter under naglarna, mossa i håret och dammig i ansiktet. Hon har jagat fjärilar, grävt i sandlådan och ätit äpple i gräset.

Idag har jag klippt gräset.

Pappan tog hand om barn och hushåll och det var så skönt! Det var som egentid, samtidigt som jag fick något gjort!

Jag klipper gärna 3500 kvadrat gräsmatta med handgräsklipparen, bara jag slipper laga mat och ta hand om barn ett par timmar! Guuuh, så skönt!

Dessutom blir man smal och brun!

Kärleken tycker också det är en bra idé, eftersom han hellre tar hand om barn och hushåll än att klippa gräset.

Win-win!

Nyopererad

Ja, inte jag då, utan Siska.

Nu är äckeltumören bortplockad and I did it all by myself. Jag lånade lokaler, utrustning och droger, sen skötte jag mig i stort sett själv. Tyvärr kommer mamma ändå få en räkning på dryga tusingen för materialet, drogerna och lokalen.

Nu är det en pipig liten hund som tittar anklagande på mig inifrån sin paraboltratt. Det är Siska det är synd om idag, om ni undrar.