Lever jag?

Jag trodde aldrig att den där dagen skulle ta slut. Och jag trodde aldrig att jag skulle överleva den.

Den huvudvärken jag haft idag… Jag har aldrig mått så dåligt av vanlig huvudvärk någonsin tidigare! Det flimrade framför ögonen, jag var kallsvettig och svimfärdig, jag fick springa och kräkas ett par gånger.

Nej, det var inte migrän. Men när Alvedonen inte fungerade utan huvudvärken bara fortsatte eskalera, tog jag en Sumatriptan (migränmedicin) ändå. Som sagt, nej, det var inte migrän – medicinen hjälpte inte den heller.

Så det har varit en plåga att ta sig igenom den här dagen ensam med kråkan. Men hon har varit som en liten solstråle och skött sig i stort sett själv. Det är de här brytpunkterna som är värst – när hon börjar bli frisk och pigg och jag är som sjukast.

Ett tag blev jag nästan lite rädd. Jag tänkte att det kan aldrig vara normalt att ha såhär brutalt ont i skallen, bara av en vanlig förkylning. Jag tänkte ringa 1177 när kråkan somnat.

Men när hon somnat för kvällen la jag mig på soffan och somnade direkt, jag med. Jag sov i tre timmar och mår bättre! Men jag känner huvudvärken återkomma när jag sitter upp nu känner jag.

Bäst jag lägger mig och fortsätter vila!

Grattis bror!

Min bror har lyckats med något alldeles fenomenalt, men jag kan inte berätta vad än.

Syster Mysan är omåttligt stolt över sin begåvade och kompetenta polisbror! Grattis som FAN! Bra jobbat!

För övrigt är det knappt jag tror det är sant att man kan ha sån här huvudvärk utan att ha migrän. Fytifan, helt enkelt.

Det är sommarfest på kråkans dagis idag, men hon är hemma idag med. Hon är feberfri och pigg och glad, men eftersom hon hade feber så sent som igår kväll, så får hon vara hemma idag med.

Men vi var välkomna att komma på festen ändå om kråkan orkar. Frågan är väl om JAG orkar.

Det var en riktig karlförkylning, detta!

(Och jag som hade tänkt passa på att njuta av försommaren nu innan jag börjar jobba, för sen lär jag inte ens märka att det är sommar. Men än när jag dör värmeslagsdöden i bilen utan AC till och från jobbet.)