Eländes elände

Ja, alltså, är det någon i familjen som det inte är synd om? Jag tror inte det!

Elvira: Grönsnorig och hostig. Feber. Måste sippa äcklig Alvedon från en spruta. Måste ta tempen. Hade en freakin’ fästing i hårfästet i nacken. Svettig och eländig. Ont i magen enligt henne själv.

Siska: Måste ha en parabol på skallen. Har fasansfull klåda kring operationssåret och inte kan hon klia för parabolen är ivägen. Dessutom gör parabolen att hon hör illa och fastnar överallt. Hon är i höglöp och yyylar efter ett nyp. Hon bjöd ut sig å det grövsta till Bosse idag – vek svansen och sidan och svankade. Men Bosse har blivit av med sin mandom för längesen, så där kammar hon noll. Hon uppvaktar honom genom att sitta på hans trappa och vänta på att han ska komma ut. När/om han gör det så spelar hon inte direkt svårtflörtad, den pilska hyndan. Bosse blir rädd och springer. Tror fan! Fatta själv om en tjej med parabol på skallen kom och vresade inför dig. Varje sund individ skulle lägga benen på ryggen och springa!

Kärleken: Måste stå ut med sjuk, hostande, snorig kråka med feber och fästing i håret. Måste stå ut med löpande och fantomkliande hynda (Siska alltså). Måste stå ut med en ynkande, gnällande, übertrött Liten Mysa som inte ens tagit sig ur nattlinnet idag. Måste dessutom handla, diska, fixa mat, sköta barn och hushåll medan Liten Mysa bara sover och sover och sover. Eller gnäller och ynkar.

Alltså, stackars OSS!

Att solen gassar ute och det är varmt som i en bakugn gör inte underverk för feber, huvudvärk eller humör.

Äh!

Jovisst, lite bättre mår jag, men huvudet spränger fortfarande å det grövsta. En inte allt för avancerad gissning är att det är bihålorna. Feber har jag också.

Som om inte det vore nog… Kråkan har feber IGEN!

Det är verkligen eländigt nu! Jag som bara vill vara ute i det ljuvliga vädret, leka med kråkan, plaska i lilla poolen, äta glass och melon.

Istället blir det till att sitta inne och uggla idag igen.

*rabblar alla svärord jag kan komma på*

Pappan får vackert vara hemma och VAB’a och VAS’a idag, för jag fixar inte en dag till som igår. Särskilt inte nu när kråkan har feber igen och är lika gnällig och ynklig som jag…