Längtar

Om man låter barnet sova tre timmar på dagen, så blir det dåligt på kvällen. Det är slutsatsen jag kan dra av den här dagen/kvällen.

Jag tänkte att hon behövde sova länge, eftersom hon inte är helt frisk och dessutom sovit dåligt under natten till idag.

Om jag ska vara ärlig var det en hel del egoism inblandad också. Det var så skönt och lugnt för min arma skalle, så jag struntade i att gå upp och väcka henne.

Bad choice!

Förövrigt längtar jag längtet till imorgon!

Ursäkta…

… att jag tjatar. Men hela min vardag just nu går åt till att överleva denna hemska mancold! Stackars alla er män, säger jag bara!

Exakt hur länge är det okej att ha feber och huvudvärk och äckliga bihålor egentligen?!

Dekapitering

Igår kväll fick vi strömavbrott för första gången sedan vi flyttade hit. Eller ja, strömmen har väl gått och kommit tillbaks efter en sekund, men igår var vi strömlösa i en timme eller så.

Och jag blir rädd när jag tänker på hur beroende av elektricitet vi är!

För övrigt undrar jag om någon vänlig själ där ute skulle kunna bistå mig vid en dekapitering. På måndag är det jag som går till doktorn om huvudet inte har slutat värka (eller åtminstone värker betydligt mindre).

Febern kommer och går. Ingen feber igår på eftermiddagen, den återkom under natten och nu sitter jag här och fryser i den 27-gradiga värmen inomhus.

Blä, för att inte kunna vara ute i det härliga vädret!