Första juni…

… och första dagen på jobbet.

Jag sov även hela gårdagskvällen och hela natten och var ändå helt död imorse när klockan ringde. Men man ringer sig inte sjuk första dagen på jobbet, det gör man inte!

Det var bara att pallra sig iväg.

Jag hann just in på jobbet, säga hej, byta om. Sen var det bara att kasta av sig jobbpyjamasen och åka till en filial där det saknades folk.

Det har varit lugnt. Det tackar jag för eftersom jag fortfarande mår riktigt uselt! Att gå upp för en trappa är så jobbigt att jag måste sätta mig och vila om jag inte vill svimma. Och det vill jag inte. Trots att jag sovit i flera dygn, så satt jag rakt upp och ner på en stol och somnade.

Inte frisk på en fläck!

Men med antibiotika, så börjar det där som grott i mina bihålor att komma ut. Det har inga av snorets egenskaper. Det har varken samma färg, konsistens eller lukt/smak som snor, det säger jag er!

Äcklig som jag är kunde jag inte låta bli att fota det som kom ut när jag snorklade i morse. Vill ni se det? Kärleken ville inte se det, men jag kunde inte låta bli att skicka det till honom i ett mms.

Så fräsch är jag.

Det är som att tömma en böld. Jag har bölder istället för bihålor. Så. Jävla. Vidrigt!

Nåja. Jag har tittat på några sår, lyssnat på ett gäng hjärtan, funderat lite på knepiga symtom och önskat att djur kunde prata. Det önskar jag för övrigt varje dag som jag jobbar. Så mycket enklare mitt liv skulle bli då!

Det var så alldeles sagolikt ljuvligt att komma hem till min älskade lilla familj. “MAMMA! MOMMOR!” hördes det från vardagsrummet när jag kom innanför dörren. Sen sprang kråkan in i köket och hämtade en bukett blommor som hon plockat åt mig idag. Syrener.

Jag vet inte om jag någonsin blivit så glad över blommor tidigare!

Vi lekte och myste resten av kvällen innan det var sängdags för kråkan. (Hon hade sovit till 8.30 imorse! däremot inte sovit på dagen. Såklart. Vem behöver lunchvila när man sovit 13½ timme på natten?! (jag))

Nu har jag kraschat i soffan. Nu orkar jag inte röra mig en meter till. I helgen ska jag sova! Bli frisk!

Erkänn att det var en finfin tävling! Var med och tävla!

Ny tävling!

Nu sötisar, nu är det dags för tävling igen! Och det här är en tävling ni inte vill missa!

Det är MatHem som sponsrar vinsten till denna tävling! Ni kan vinna MatHems 3-dagarskasse! Vad sägs om det, va?! Fina grejer!

Vad man behöver göra för att vara med och tävla? Enkelt.

  1. Titta efter om MatHem har hemkörning av mat hem till din adress.
  2. Länka till den här tävlingen på din egen blogg genom att skriva: Jag tävlar om en färdig matkasse från MatHem hos Lillamysan.se. Om du inte har en blogg, så går det även att länka till tävlingen på din Facebook-sida! Tagga MatHem på Facebook, genom att skriva @MatHem. Gilla oss först på MatHem Facebook (som tack får du en kod för en fri hemleverans).
  3. Klistra in en länk till din blogg/facebooksida där du skrivit om tävlingen i kommentarsfältet.
  4. Skriv en liten motivering till varför just du ska vinna detta fantastiska pris i kommentarsfältet!

Ni har två veckor på er! Fredagen den 15 juni kl 24.00 avslutas tävlingen och vinnaren presenteras lördagen den 16 juni!