Regnet det öser ner

Usch, vilket väder! Igår när jag körde hem regnade det så mycket att jag knappt såg vägen och det var massor av vatten på vägen, så jag kunde inte köra så fort. Även idag har det regnat massor.

Det ser nästan ut som om vi kommer få ha kalaset inomhus på söndag. Trist. Det hade varit så kul att grilla och fylla plaskdammen med vatten, så barnen kunde bada. Det lär blir trångt, stökigt och stimmigt med så många barn och vuxna på en sån liten yta. Men kul! Jag älskar kalas!

Även i år har vi sagt ifrån vad gäller presenter till kråkan. Hon kommer få av släkten och det tycker jag räcker.

Jag har just kommit hem från jobbet. Det var lugnt idag. Eftersom det är helg i morgon var det inte många inskrivningar och vi skrev ut och skickade hem ungefär hälften av de inneliggande patienterna. Nu ska jag inte jobba igen förrän fredag morgon.

Idag har jag inte träffat kråkis alls. Jag sov (alldeles för) länge på förmiddagen, så hon var redan på dagis när jag vaknade och nu sover hon ju. Såklart.

Men imorgon, då är det min tur att gå upp med henne. Oj, vad vi ska pussas och kramas! Jag har saknat henne så mycket idag att jag satt och tittade på de kort och filmer jag har av henne i mobilen. Lilla underbara barn!

Nej, nu ska jag äta något och sen sova. Upp med tuppen kråkan imorgon tidigt!

Und so weiter

Det gick ju bra, det där. Att uppdatera via mobilen, alltså.

Jodå, det gick bra att jobba också. Inga bekymmer alls, faktiskt. Trots att det var många inneliggande patienter, så flöt det på bra. Säkert eftersom vi var två. När jag sitter där själv, blir det nog lite svettigare.

Det har sin tjusning att vara på vårdavdelning också, trots att man spenderar 90% av tiden sittandes vid datorn och med sin behandlingslista och alltså inte träffar djuren särskilt mycket.

Jag har sovit extremt länge, Kärleken har varit iväg till dagis med kråkan, så nu sitter jag här i min ensamhet. Ska göra mig en kopp kaffe, göra ett välbehövligt snabbröj här hemma och sen bär det av till jobbet igen. Men onsdag och torsdag är jag ledig! Då ska det kalasförberedas!