Sovmorgon

Idag tog Elvira sovmorgon! Hon vaknade inte förrän 9.15! Det är rekord!

Hon somnade 19.15 och jag somnade typ trekvart senare. Jag vaknade runt 23 surfade runt en stund och gick sen och la mig och sov vidare. Som en sten har jag sovit.

Det var inte bara jag som behövde sova, tydligen…

Ja, men eftersom kråkan vaknade så himla sent, så blev allt förskjutet. Lunch åt vi kl 12 istället för kl 11. Det var ett himla gnäll och gnöl, så jag gjorde ett försök med lunchvila. Hon låg i sängen i en halvtimma/trekvart och pratade och bökade, sen ville hon komma ner.

Enligt henne själv sov hon en liten stund, men det måste då ha varit en väldigt liten stund.

Nåja.

Utan lunchvila blir eftermiddagen en smula… spännande. Kan man säga. Humörsvängningar å det grövsta! Efter middagen var hon så trött att hon raglade omkring. Hon ville så gärna blåsa såpbubblor och när hon var på väg ner för trappan, så trillade hon baklänges ner. Som tur var så stod hon på näst nedersta trappsteget, så hon gjorde inte illa sig. Sen påstod hon att det var såpbubblorna som puttat henne ner för trappan.

:D

Innan jag fick på pyjamas och borstat tänderna, alltså! Hysteriskt skrattande så att hon kiknade slog över i hysteriskt gråtande så att hon tappade andan inom loppet av ett par sekunder.

Hon erkände att hon var trött och ville gå upp och sova. Jag tror hon hann somna innan jag la ner henne i sängen. Men hon var lite ledsen över att pappan inte hann komma hem innan hon skulle sova.

Han åkte hemifrån kl 6 imorse, började jobba 7. Nu är klockan 19.30 och han har fortfarande inte kommit hem. Stackarn! Han påstår att han jobbar över. Jag hoppas att det är det han gör…

Å andra sidan behöver inte jag ha så dåligt samvete när jag jobbar över i fortsättningen…

Jag måste erkänna att även jag är lite trött efter en intensiv dag med kråkan. Det tar på krafterna att försöka hålla henne på hyfsat humör en hel dag!