Fel tid

Lika roligt som det är när jag kan hjälpa ett djur och jag känner att jag gör ett bra jobb, lika jäkla usel känner jag mig när jag missar något. Särskilt när jag missar något som jag verkligen INTE BORDE ha missat.

Jag varken vill, kan eller får skriva så mycket om mitt jobb och mina patienter, men idag känner jag mig som den uslaste jävla veterinären ever born. BLÄ!

Helst vill jag dra täcket över huvudet och aldrig mer jobba. Skäms gör jag! Skäms riktigt, riktigt mycket!

Okej, får jag en anmälan på mig, så får det vara hänt, jag vet att jag gjort fel och jag är den första att erkänna att det var dumt och klantigt. Jag önskar det var onsdag kväll igen – då skulle jag göra om och göra rätt! Kan man anmäla sig själv?

Om inte annat örfilar jag upp mig själv å det grövsta!

Åh, jag mår så dåligt över det här! Gråtfärdigt dåligt!

Men jag inser också att det är “fel” tid på månaden. Och jag vet också att när mensen är ett par dagar sen och jag är extra labil, så kommer det bli några jobbiga dagar med syndafall och svimningsont.

Men på måndag kommer det förmodligen kännas bättre igen. Hoppas jag.

PS. Jag ska söka jobb i radion på polisen. Sista dag att skicka in ansökan är sista aug, då borde jag fått reda på om jag får vara kvar här eller inte. Radiooperatör, det vore nåt, det. DS