Lågtryck

Så fort jag blir sjuk eller nedsatt på något vis, så blir jag yr så ända in i bänken.

Eftersom jag har så lågt blodtryck redan från början (har jag ett övertryck på 100 så är det bra för att vara jag – vid senaste kontrollen hade jag 82/47 (eller om det var 87/42) och då var jag inte ens yr…), så får minsta lilla grej blodtrycket att bli för lågt, till och med för mig.

Idag har det varit jobbigt och svårt att hålla sig upprätt. Jag har blivit andfådd av att gå och nästan-svimmat massor av gånger. Men bara svimmat en gång.

Jag vaknade av att kråkan satt på mitt bröst och klappade mig på kinden. Lilla sötis! :)

Vi var ute en stund idag på dagen. Pappan ville gå ut i hästhagen bakom huset, så kråkan och jag följde med. Kråkan är som besatt av kyrkor, så hon ville mest titta på kyrkan som man kan se där uppifrån kullen. Jag hade fullt upp med att hålla mig på benen.

När jag böjde mig ner för att hindra ett blodtrycksfall fick jag syn på ett helt stim med gula kantareller!

Jag började plocka i min tröja, men skickade snart in pappan för att hämta en hink. Kråkan och jag plockade nog ett par liter svamp där, på ett och samma ställe. Bara 20 meter från huset! Vi gick runt lite till i hagen och letade efter mer svamp, men det var bara just där det fanns.

Vi hälsade på hästarna också och kråkan grinade över all hästbajs som hon inte ville trampa i :)

Kråkan är pigg och frisk och har ätit och druckit idag (igår drack hon bara 2 dl välling och 1 dl smoothie på hela dagen och åt inget alls) och är feberfri. Hade det inte varit så att både Kärleken och jag är lediga imorgon hade hon kunnat gå till dagis. Nu får hon hänga med föräldrarna istället.

Jag jobbar i helgen och på måndag och tisdag. Sen är jag “ledig” på obestämd framtid. *tänker jag inte på det så finns det inte*

I morgon hoppas och tror jag att jag ska vara fit for fight igen. Nu är det bara magen som är lite tjorvig…