Ehh…

… ja, jag är hemma hos mor och roar mig.

Kråkans kusin Lillan har varit här i två dagar, så jag har varit tvåbarnsmor.

All heder åt alla tvåbarnsföräldrar där ute! Två dygn med två barn, varav den ena i princip är självgående, och jag är helt slut.

Därav det usla bloggandet. När kvällen kommit har jag kollapsat i soffan eller i en fåtölj och sen inte tagi mig en meter. Somnat tidigt.

Att jag dessutom blivit dyngförkyld och närapå tappat rösten samt har ett huvud och ett par bihålor som värker och ögon som rinner har inte gjort orken bättre.

Buhu, stackars mig!

Men jag måste ju bara säga att min lilla unge är den allra bästa! När vi åkte hit ner i söndags, gnällde hon inte en endaste gång i bilen!

Visserligen sov hon 1½ timme, men resan tar ju i alla fall 4½ timme! I tre timmar satt hon tålmodigt där bak och lekte med Pino och Lakrits, åt äpple, banan och kex. Pratade om vindkraftverken och om vad vi skulle göra när vi kom fram till mormor. Vi sjöng lite också.

Det kommer lite fler listor framöver, om jag piggar på mig.

Idag fick jag ett presentkort av mamma, Partnern, bror och svägerskan. Ett presentkort på ett frisörbesök med klippning och färgning. OJ, vad det behövs!

Ett och annat bildbevis på ny frisyr och fräsch färg (det blir samma gamla knallrödorange färg som sist) lär väl dyka upp vad det lider!

Och så måste jag bara tillägga att det är väldigt mycket enklare att ha en 4½-åring än en 2½-åring!