13…

… dagar kvar till BF.

Idag är jullovet äntligen slut och Kråkan har varit på dagis. Nu när jag är ledig får hon tyvärr bara vara på dagis 5 timmar 3 dagar i veckan. Uselt, tycker både kråkan och jag.

Det var helt ljuvligt att vara själv för några timmar. Vad jag gjorde? Jag åt en brakfrukost och sen somnade jag på soffan och sov tills det var dags att hämta Kråkan igen. Hyfsat trött efter de senaste veckornas bråk om nätterna.

Jag fattar ärligt talat inte hur hon orkar hålla på timme ut och timme in. Gap och skrik och bråk. Varenda natt slutar det med att jag gråter av trötthet, barnet illskriker, pappan blir tokarg och skriker och dunkar nävarna i madrassen i ren frustration.

Det går inte att prata med henne. Det är som om hon fastnar och det går inte att bryta. Hon kan skrika i timmar “men jag VILL”. Det går inte att argumentera, förklara, bli arg, kramas, ignorera, prata om nåt annat.

Och stackars Kärleken har ju börjat jobba och behöver verkligen sova. Jag kan ju åtminstone sova på dagen tre dagar i veckan.

Och snart kommer Ru… Happy happy joy joy…