Nyvaccinerad

Jaha, då var man nyvaccinerad mot svimpan. Vi får göra det via jobbet. Det har varit ett evigt velande från min sida, men jag bestämde mig 2 minuter innan jag satt med nålen i armen att det kanske ändå är bra. Nu är det bara att hoppas på det bästa. Det är så mycket att ta hänsyn i och väga in när man ska ta ett sånt beslut. Iaf när jag ska ta ett sånt beslut.

Det är ju många som är sjuka nu, bla en kollega här på jobbet.

Nu är det gjort iaf.

2 reaktion på “Nyvaccinerad

  1. Bra beslut. Klart man vaccinerar sig! Det gjorde jag för snart två veckor sen och har inte haft minsta problem efteråt.

  2. Det var inte ett helt självklart beslut för mig av anledningar som jag inte kan gå in på här. Men nu är det gjort och jag hoppas det går vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>