Snöööö

Det var ett smart drag av mig att sova över på jobbet i natt. Jag jobbade sent igår och började tidigt idag, dessutom var det snöigt och halt. Sen att det var tråkigt att sova ensam i en iskall säng på ett sunkigt jourrum är en annan femma.

Det blir ju sådär lite lagom “spännande” att ta sig hem 10 mil efter jobbet i mörkret, snön och halkan idag. Usch! Det snöar för fullt och just nu ligger det kanske ett par decimeter på marken.

Fast egentligen älskar jag ju snö. Hade jag bara inte haft så långt att pendla…

Imorgon är jag ledig (vilket betyder sova, för min del. Jag är inte bara trött, jag är utmattad!) men ska upp tidigt för ett besök hos barnmorskan. Kärleken jobbar eftermiddag/kväll, så förhoppningsvis hinner vi ut snön en sväng innan han måste åka till jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>