Nu bär det av

Väskorna står packade i hallen, det är tomt i kylskåpet och blommorna är vattnade. Nu ska jag bara bära ut soporna och packa in i bilen, sen bär det av. Först till jobbet, därefter direkt till västsverige.

Jag längtar efter Lillan och resten av familjen.

Och idag fyller Minimys 16 veckor. Om fyra veckor är det halvtid! Nu längtar och väntar jag bara på de första små rörelserna där inifrån. Och visst ser jag gravid ut. I nuläget har jag två par byxor som fortfarande passar. Ett par som tidigare var av den pösiga sorten som satt på höfterna och som nu sitter så tajt över magen att det blir märken. Ett par som man knyter i midjan – men de är nog urvuxna innan nyår. Jag ska få botanisera bland bästvännens tjockkläder och hoppas att det finns några byxor där som passar. Annars får jag bege mig ut i mellandagarna och shoppa. Å hemska tanke. Att ge sig ut i mellandagarna alltså.

Hoppas nu att väglaget är okej på nervägen.

(I natt drömde jag om Tea och Tilde. Vi var med i någon sorts tävling där det gällde att hitta så mycket godis som möjligt. Godiset var gömt på olika ställen utomhus och vi fick en karta och varsin pannlampa, för det var mörkt ute. Tea och Tilde var med i mitt lag tillsammans med några andra. Jag blev så glad över att se Tea att hon fick en stor puss mitt på munnen. Men sen märkte jag att det bara var jag och en person till som kunde se Tea och Tilde. De fanns ju egentligen inte. Trots det kunde jag se dem, höra dem, prata med dem och känna dem. Jag saknar!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>