Min finaste

Man vet att man är helt slut när till och med djurägarna undrar hur man mår egentligen, att man ser lite trött och sliten ut…

Jag var så trött att jag grät när jag kom hem igår. Grinade som ett barn. Hur underbart var det inte då att mötas av en sprakande brasa i kaminen, värmeljus i alla fönster, handgjorda praliner, en underbar blombukett och middagen som stod på spisen. Och massor av varma kramar och pussar. Kärleken pysslade om mig som om jag vore sjuk hela kvällen igår. Trots att det är han som är hemma sjuk.

Min älskade, ljuvliga, all igenom underbara Mysbert!

2 reaktion på “Min finaste

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>