Leeedig

Jag slutar om 10 minuter. Då ska jag åka hem. Jag ska trilla ihop i en hög på soffan. Jag är ledig i två dagar. Då ska jag sova, läsa, sova, titta på tv, sova lite till, kanske gå på en promenad, sova, tvätta, pyssla och sova.

Minimys lever rövare i magen igen, det är slut på lugnet. Det tycker jag är bra. Kollegorna stod i ring och tittade på magen när den gick i vågor på lunchen. Värsta partytricket. Jag petade på magen – tjong så kom där en spark. Jag petade på andra sidan – tjong så kom en spark där. Mycket lustigt, tyckte kollegorna. Och jag bara myser. Mammas lilla Minimys, jag längtar tills jag får hålla dig!

Men nu ska jag hem och sova. På torsdag bör jag ha tillgång till internet igen, om det inte sker ett mirakel och vi får internet hem medan jag är ledig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>