2 reaktion på “Mirakel, visst finns dom

  1. Hej! Vad fint ni har det! Känns som att jag har hälsat på hemma hos er då jag sett alla bilderna. Hur känns det att inte jobba mer då? Själv tycker jag att det är skönt att gå hemma. Planerat datum för bäbisen är 25 mars så det är inte ens en månad dit. Hemma går jag och pysslar lite. Har sytt en gardin till barnrummet, håller på att sy lite kuddar i samma tyg, har äntligen satt upp lite tavlor hemma (vi flyttade i juni), läst etc. Dvs allt sånt som man normalt inte hinner med när man jobbar. Jag kan dock tänka mig att man skulle bli galen av att gå hemma om man inte visste att det var tidsbegränsat. Skönt också att kunna vila när man blir större och otympligare. Jag var på friskis och svettis för sista gången innan förlossningen idag. Försökte först cykla men var inte skönt hur man än försökte sitta. Hade man ryggstödet för långt fram tog magen i benen, om man hade det längre bak så trycker istället bäbisen på alla viktiga kärl i buken och det vet du ju hur det känns… Skulle sedan styrketräna lite överlkropp, varje gång jag spände magen fick jag dock någon typ av förvärk så det var bara att ge upp.
    Ha det bra och hoppas du kommer tillbaka till RDS snart! Kram

  2. Det är både och faktiskt. Skönt på ett sätt, eftersom jag är så trött (och yr). Men jag vet att jag kommer klättra på väggarna inom en ganska snar framtid, rastlös och otålig som jag är. Och när jag är ledig blir jag så lat och får ingenting gjort…
    Jag har inte tränat ett endaste dugg sedan i april när jag började på RDS, så min kropp har bara förfallit. Inte blir det bättre av alla extrakilon man samlar på sig heller. Nu har jag ju all tid i världen att träna, men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte ta mig för, bara för att jag blir så lat av att inte ha något att göra.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>