Upplösningstillstånd

Sablar, idag var det en plåga att ta sig fram med ett kraschat bäcken i upplösningstillstånd! Det tog mig 45 minuter att ta mig från parkeringen vid kajen till Clas Ohlsson. Och sen skulle jag tillbaks igen. Jag som hade tänkt hinna med en massa saker mellan besöket hos psykologen och första träffen på föräldrautbildningen. Det hann jag inte.

Jag hann till Claes Ohlsson där jag köpte en ny brevlåda eftersom vår andra, fina röda, nästan nya och dyra brevlåda har gått sönder. Jag hann köpa ett par snickarbyxor i stl 62 till Mini. Jag hann kasta i mig lite köttbullar på Ikea och köpa ett stort lakan till dubbelsängen. Sen hann jag inget mer.

Föräldragruppen består av ett gäng mycket trevliga och roliga blivande föräldrar. Kärleken kom dit i jobbmunderingen, eftersom han jobbar ikväll och egentligen inte skulle kunna komma. Stämningen blev kanske lite spänd…

Och jag kunde konstatera att jag stoltserar med den största magen. Surprise!? Nä, inte direkt. En tjej som är beräknad till samma dag som jag har en nätt liten kula som knappt syns. Och så kommer heffaklumpen vaggande med kraschat bäcken. Jaja, jag lägger ingen värdering i det. Jag gillar Minis bo :-)

Nu är jag hemma efter en heldag på stan och jag är helt slut. Mitt bäcken har haft bättre dagar. Vill helst bara lägga mig på soffan och sova. Jag ska bara…

När man bor såhär på landet blir man hemskt nyfiken har jag märkt. En morgon körde det upp en röd bil till ett av grannhusen på gården. Jag stod i fönstret och kikade bakom gardinen. Det var hyresvärden som lastade ur en massa säckar och bar in. Åh, som jag funderar över vad det var i de där säckarna.

Och igår hände det något nere på landsvägen, typ 500 meter bort. Det var nån bärgningsbil, en massa andra bilar, en lastbil och jag vete fåglarna vad de höll på med. Vi satt och tittade på film med en skål popcorn mellan oss, men när vi fick syn på vad det nu var som hände nere vid vägen, ställde vi oss i vardagsrumsfönstret och tittade på det med popcornskålen mellan oss istället.  Jag vet fortfarande inte vad det var som hade hänt, men spännande var det. Och nyfiken är jag :)

Nu ska jag skriva inköpslista inför morgondagens storhandling. Sen blir det soffan.

4 reaktion på “Upplösningstillstånd

  1. Vad kul att du hittade till min blogg ;) Jag förstår att du saknar henne, flattar är verkligen härliga! Har aldrig ångrat att det blev en flatcoated..

    Hihi, jag känner verkligen igen mig i den där nyfikenheten. Hemma i byn ställer sig hela familjen i fönstret och glor om det går förbi en människa som vi inte känner igen. Då kanske du förstår hur få personer det bor där ;)

  2. Flattar är helt underbara :) Jag skulle inte skaffa en till (öven om Kärleken vore oallergisk) eftersom de kräver så mycket, både mentalt och fysiskt. Men min Ellabrun var alldeles underbar! *saknar*

    Haha, man blir sjukt nyfiken av att bo i en håla. Vår lilla “by” är en gård med fyra boningshus. Kan tippa på att det bor 8-10 pers här. Ser man en bil man inte känner igen eller någon som går på grusvägen utanför är man genast där och snokar :D

  3. Ja det beror väl på vad man vill göra med sin hund. Själv tycker jag nästan att han är väl seg ibland, men då är han väldigt lugn för att vara just flat. Vi tränar ju en massa med honom, lydnad, agility, spår och apportering, samt springer och cyklar, om vi inte gjorde det skulle han kanske ha mer energi till att göra bus ;)

  4. Ella hittade inte heller på mycket bus (utom när hon stal mat, vilket hände titt som tätt), men hon mådde inte riktigt bra om hon inte fick sina långa promenader och sin träning. Nu tränade jag inte så aktivt med henne som hennes första ägare som tävlade jakt och lydnad. Jag tränade mest lite sök och lärde henne töntiga trix. Det var det roligaste hon visste. Jag tror inte att en flatte i största allmänhet skulle vara en hund som lämpar sig för barnvagnspromenader ;) Inte Ella i alla fall, hon hade dött av uttråkning ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>