Insert valfritt svärord

Vissa dagar kan jag hålla humöret uppe. Vissa dagar är det… hrm… svårare. Idag är en svårare dag. Och jag avskyr att gnälla över något så fantastiskt som Mini. Men nu är det fan inte lätt.

Har grinat i princip hela dagen. Inte kunnat sova för jag har ont precis över jävla allt. Höfterna, ryggen, magen, knäna, fotlederna, fötterna, händerna, axlarna. Fingrarna låser sig i böjt läge när jag försöker göra något. Jag grinar av att försöka ta mig från sängen och klä på mig på mornarna. Det är väl för att jag är trött, antar jag. Som jag grinar. Och för att det gör ont.

Idag var jag hos barnmorskan. Hon tyckte jag såg trött ut. Det räckte med att hon sa det så slog tårkranen på för fullt. Det är jag och Lille Skutt, inga kan böla som vi.

Jag fick låna (hyra) en TENS-apparat som jag ska prova på lite. Jag fick ok att ta en Citodon (som Kärleken har hemma efter sin tumoperation) om det blir alldeles för jävligt och jag inte kan sova. Men det kommer jag inte att göra. Ta Citodon, alltså. Det spelar ingen roll att det är det man får mot förvärkar på förlossningen. Jag vill inte att Mini ska få sånt i sig.

Blir det ohållbart ska jag ringa på fredag för att få en läkartid. Fick också en tid för massage nästa vecka.

Om Mini skulle komma nu skulle jag fan inte orka ta hand om knytet, jag är helt jäkla slut.

Jaja, magen har växt något alldeles kopiöst på två veckor och Mini låter bra där inne. Jag har ännu lite lägre Hb, trots en vecka med dubbel dosering. Tror jag det, utspädningseffekten av all vätska jag har i kroppen måste vara enorm. Har högt blodtryck, men inget protein i urinen och sockret ligger fint. (Hur sjukt är det inte när jag hoppades på protein i urinen för att få en igångsättning?!)

Så jag får försöka hålla humöret uppe, trots att det är svårt. Ja, det är svårt när allt man gör och inte gör, gör ont. Det finns inte en ställning jag inte provat på, allt gör ont. Jag kan inte hålla i en bok ens en gång, det gör för ont i händerna. Om någon kunde skicka ut mig i en rymdkapsel där man får vara viktlös, tack. Snälla? Någon?

4 reaktion på “Insert valfritt svärord

  1. Nu är det inte så länge kvar fina lilla plomma, håll ut! Sen kommer Mini och så glömmer du (nåja) allt det jobbiga (för då får man nya jobbiga saker att gråta över, fniss!) Din russínhud på tårna kommer dra ihop sig, vätskan kommer bli kiss och fläsket kommer konvertera till bebisform, för det lilla knytet kommer äta upp dig bokstavligt talat. Sen kommer du vara MILF med utropstecken! Hurra för milfar ;-) Kärlek och respekt till dig!

  2. Höhö, det är tur att jag har en FILF hemma att titta och klämma på för att hålla humöret uppe medan vi väntar :D Hurra för filfar!

  3. Outstanding post, I conceive people should acquire a lot from this web blog its rattling user genial. So much superb info on here bkffaagdeffe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>