Idag…

… gott folk har jag och Mini snarkat oss in i vecka 38. Det innebär att Mini är färdigbakt och får komma ut när helst h*n vill. Helst nu. Direkt.

Tänk vad lite smärtlindring och sömn kan göra för humöret! Tens is da shit, så att säga. Hela långa kvällen igår och så fort jag vaknade i natt satte jag på den lilla apparaten. Lite smått stökigt med alla sladdar kors och tvärs i sängen, bara. Så i jämförelse har jag sovit riktigt bra. Jag gick upp tillsammans med Kärleken, men la mig på soffan igen när han åkt och somnade och sov till 11. Jag har visst en del sömn att ta igen…

Mini, det lilla barnet, har fortfarande inte vaknat, trots mammans intag av frukost och kaffe. (För det har väl inte hänt nåt där inne?)

Idag är humöret alltså en smula bättre och jag ska åka och veckohandla och boka tid på verkstad för skruttibangbangs högra frambroms. Om jag orkar och kan ska jag rensa lite ogräs från grusgången också.

Så, Mini, nu får du se till att vakna och pallra dig ut till mamma och pappa som väntar otåligt på dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>