Nya köksmöbler

Idag har vi varit och hämtat våra nya köksmöbler. Jag skruvade ihop alltsammans medan Kärleken körde tillbaks släpkärran.

När han kom hem invigde vi köksbordet genom att äta middag vid det. Sjukt skönt att slippa sitta ihopkurad över soffbordet med den här stora magen!

Sen kom grannen med boyfriend på fika, så blev möblerna fika-invigda dessutom.

Jag är nöjd! Mycket nöjd! Nu är det “bara” kökssoffan kvar som ska fixas. Frågan är om den blir vit eller trävit… Vad tycker du? Vad skulle passa bäst?

Köksbordet

2 reaktion på “Nya köksmöbler

  1. Vit!
    En kökssoffa är drömmen även här, men det skulle bli svårt att få in den, dessvärre – maken till svårmöblerat kök har jag aldrig skådat trots att det egentligen inte är särskilt litet.

    Superfina möbler, så himla trevligt med stort köksbord!

  2. Jag är rädd att det blir lite för mycket vitt om soffan är vit. Återstår att se om det går att få bort all gammal färg.
    Och ja, stort köksbord är underbart! Det är underbart med köksmöbler öht. Man lessnar lätt på att äta alla måltider i soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>