Besökare

Nej, jag är inte och föder barn. Nu heller. Mini verkar trivas bra där inne.

Hela gårdagen ägnade jag åt att pyssla och städa inför att mamma och Partnern skulle komma. Snacka om ledbruten när de väl kom!

Med sig hade de en bäddsoffa, ett gammalt skrivbord, ungefär en kubik ved, bebiskläder som vi får låna av Lillan och diverse trädgårdväxter.

När mamma klev ur bilen och fick se mig började hon asgarva :-D Jag är stor som ett hus! Först kommer magen. Sen, efter några meter, kommer jag. Stånkande, pustande, svettandes.

Vi gick husesyn, bar in möbler och ved, planterade lite växter i trädgården och grillade. Sen somnade vi som döda sillar.

Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Mamma och Partnern däremot, har jobbat. Mamma har grejat i trädgården, Partnern har skrapat på kökssoffan. Jag har sorterat bebiskläder, tvättat, hängt på tork mellan ekarna. Sen for vi in till Enköping där mamma köpte nytt tyg till kökssoffan åt mig. Dessutom var vi inne i en blomhandel och mamma betalade även där för en massa trädgårdsväxter.

Sen kalkade mamma av vår kaffebryggare, planterade växterna, grävde upp lite runt äppelträden, rensade ogräs, vattnade. Jösses, de måste komma hit oftare!

Jag har i alla fall stått för matlagningen.

Imorgon ska besökarna fara till huvudstaden och eftersom Kärleken jobbar blir jag solo igen. Tillsammans med Siska. Kanske lite trädgårdspyssel… Kanske skrapa lite på soffan. Borde passa på att sy överdraget till kökssoffan medan mamma är här, eftersom hon också har med sig sin symaskin just för detta ändamål. Så ska det ju hängas tavlor och hyllor på Minis rum.

Det är ju inte så att jag saknar sysselsättning nu såhär när det är vår och sommar. Annat var det i vintras… Då höll jag på att dö av tristess. Men nu är det min kropp som sätter stopp.

Jag lovar att plita ner en rad eller två innan det bär av till bb, så ingen behöver vara orolig om jag inte uppdaterar en dag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>