Suck

Att jag aldrig lär mig. Jag skulle så klart INTE skrivit igår att Viran börjat förstå att det är på nätterna man ska sova.

I natt har det inte blivit så mycket av den varan. Sömn alltså.

Fast jag har mig själv att skylla. Jag tänkte sådär lite slugt att om jag matar henne proppfull, så kanske hon sover hela natten. Så fungerar det såklart inte. Det enda som hände var att stackars griseknoen fick ont i magen :(

Så halva natten har hon legat på mitt bröst och andra halvan låg hon på sidan bredvid mig i sängen. Behöver jag säga att jag sover lite halvkasst då? Jag är livrädd att hon ska sluta andas när hon ligger på mage eller sidan eller att jag ska lägga mig på henne.

Nu har hon fyllt två blöjor och magen verkar må lite bättre igen. Förhoppningsvis sover hon en liten stund nu, så jag också kan passa på att sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>