Heh

Tji fick jag. Sova? På dagtid? Trist, säger Viran. Det är mycket roligare att prata med mamma, kinka lite, sparkas, äta, bli buren runt runt runt tills mammans axlar dör.

Jag älskar den här lilla ap-ungen bortom all sans och vett. Det finns ingen som är så underbar som hon. Varesig man ser gomseglet på henne när hon skriker (världens vackraste gomsegel, I tell you) eller när hon ler mot mig (det ljuvligaste leendet ever, I tell you) eller när hon sover (sötaste sömnen på jorden, I tell you). Alltid lika underbar.

Och det var lugnande besked på BVC. Testet visade att det lilla lilla röda i blöjan var inte blod. Förmodligen en liten, liten bit slemhinna. Helt ofarligt.

Bäst att jag knatar vidare innan Viran lägger in sitt veto mot det här stillasittande livet.

5 reaktion på “Heh

  1. Felix bajsade också ut en klutt slemhinna… Snyggt. Allt för att skrämma mammorna. Men jag sa “AT ua, vi avvaktar” ;-) Sen kom det aldrig mer tack och lov, för då hade man väl fått en hjärtinfarkt.

  2. Jag sa också AT ua, men pappan var så orolig och jag tänkte att det är väl bättre att kolla upp en gång för mycket än en gång för lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>