YES

Du har väl skrivit på?

Jag köper inga stereotypt “tjejiga” kläder till Viran. Helst inga stereotypt “killiga” heller, men hellre det. Jag vill ha barnkläder som kan bäras av pojkar såväl som flickor. För att det är BARN. Inga dockor. Inga små vuxna.

Pojkar ska kunna vara söta i sina kläder likaväl som flickor ska kunna vara tuffa.

2 reaktion på “YES

  1. Har du fått paketet? Börjar gissa att det var bäst det kom bort annars… :-) Du får spara den till Virans lillebror!

  2. Näe, inget paket och jag har ringt och skällt på postidioterna både nationellt och i Enköping. Det kan ju inte bara försvinna! Särskilt inte när man betalat extra för att det ska komma fram! De skulle höra av sig till mig när de pratat med vår brevbärare. Det var en vecka sen nu… GRRRRR!
    Och jag har inget emot rosa per se. Det som jag tycker är trist är att komma in i en klädaffär och se hur det är uppdelat och vilka signaler det ger. Lillan är lika fin i rosa och rött som i grått, blått och grönt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>