Svårt

Ibland är det så himmelens svårt att vara mamma. Ibland står man bara där och vet inte hur man ska bära sig åt för att hjälpa sin lilla älskade kulting. Allt blir bara fel.

Jag vet inte hur jag ska göra för att hjälpa henne att somna på dagtid. Hon är ju så trött, så trött. Och gnäller och gnäller, skriker och gråter. Jag bär och bär, vyssar och vaggar, sjunger och tröstar. Inget är bra. När hon äntligen lyckas slappna av och somna efter 1-2 timmars kämpande, så sover hon en halvtimme. Och är lika trött som innan. Och så börjar det om.

Lilla älskade unge, hur ska jag göra för att hjälpa dig?

2 reaktion på “Svårt

  1. Svårt. Provade att stänga ute alla stimulanser, släcka och vara tyst, när min junior hade sin period av upp och nedvända dygnet. Det var jobbigt och vi höll på nån vecka och kämpade men till slut hjälpte det, han sov sedan längre perioder och hela nätter vid hmm.. kan det varit vid 6 månader…. tidigt i alla fall. Länge sen nu;-)
    Kanske hjälper det er, kanske inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>