Dålig smak

Sitter hemma hos mor och myser. Resan ner gick bra, mycket tack vare Partnern som kommit upp med tåget enkom för att kunna trösta Elvira om hon skulle vakna och vara ledsen.

Hon vaknade några gånger, Partnern gav henne flaska och hon somnade om.

Partnern är guld!

Idag har jag och Elvira gjort badkarspremiär. Åhå, så kul det var! Mot slutet rockade hon loss ordentligt och plaskade så det gick svallvågor i badkaret. Hon fick hela ansiktet fullt med vatten flera gånger, men det brydde hon sig inte om. Det måste vi göra om innan vi åker hem igen!

Vädret här nere är äckligt! Nollgradigt, 2 dm snömodd på (de ännu oplogade) vägarna, snöblandat regn, snålblåst. Det var inte helt lätt att ta sig fram med sin Brio Sing-vagn idag. Inte gjord för såna förhållanden, den är gjord för att finsprätta med på stan!

Förövrigt sitter jag här med en dålig, fadd smak i munnen. Jag kan inte begripa hur folk kan utnyttja sina barn att gå sina egna (dunkla) ärenden. Vill du nåt, så ha åtminstone stake och mod att göra det själv! Att gå omvägen via och att gömma sig bakom sina barn, att använda dem som murbräcka, är fan så fegt! BLÄ!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>