Sweet löööv

Dagen har tillbringats hos de finaste av vänner i huvudstaden. Vi bjöds på julbrunch och en massa skratt och allmän trevnad. Det borde vara alla förunnat att ha så fina vänner! (För att inte tala om smarta och snygga också :P ) Jag fick inte ens lussebulle-smisk av den galne tüsken, bara kramar. Fint så!

Bästvännen skrev en kommentar under förra inlägget som jag funderat lite på. Min bästvän är klok som en bok och vis som en spis. Kanske är det så att jag tycker att jag har det för bra och att jag därför måste förstöra lite för mig själv? Kan det vara så?

Kanske.

För faktum är att jag har det helt overkligt bra. Hetaste sambon, ljuvligaste ungen. Jag älskar mig tårögd varendaste dag. För bra för att vara sant? Jag njuter, det gör jag. Men kan det vara så att jag tycker att jag njuter för mycket.

Shame on me, i så fall! Man kan aldrig njuta för mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>