Det här med kläder

Jag klär inte Elvira i rosa, lullull, rysch och pysch. För jag vill inte att hon ska uppfattas som en gullig söt och rar liten flicka, en prinsessa eller en liten docka. Hon är ett barn, ingen docka. Jag vill uppfostra henne till en person, inte ett kön.

Jag är dålig på att uttrycka det här med genus. Lady Dahmer gör det mycket bättre. Som till exempel i det här inlägget.

En reaktion på “Det här med kläder

  1. Jag tänker precis likadant när det gäller min son. Jag klär honom till mestadels i kläder som passar både tjejer och killar. Synd att det är så delat i affärerna antingen rosa eller blått. Hoppas ni får en trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>