Herr Ågren

Jag sitter här med Herr Ågren i soffan. Vill att han ska gå hem till sitt igen, men han fattar inte när det är dags att gå, när festen är slut.

Kvällarna har blivit för bedrövliga! Som förr. Precis som förr.

Idag höll jag henne vaken länge så hon var riktigt, riktigt trött när det var dags för sängen. Och visst hjälpte det. Hon somnade som en sten.

I en timme. Sen vaknade hon tre gånger på en timme och sedan dess har hon varit vaken.

Vi springer som skållade troll i trappen, kan inte sitta ner och ta det lugnt med varandra. Precis som förr. Jag VILL inte ha det som förr! Jag orkar inte med det!

Jag känner för att gråta.

Fryser gör jag också. Och har ont i skallen och i fotlederna och i fogarna.

4 reaktion på “Herr Ågren

  1. Nej. Nej. Nej! Lilla Elvira – sov!

    Och du, det är ok att gråta en skvätt och bryta ihop. Sen samlar du ihop dig och orkar en stund till.

    Hoppas att ni kan göra en repris på hur ni gjorde förra gången hon började sova och att det funkar. Hoppas…

  2. Vi gör ju som vi gjort sen vi införde den nya ordningen. Men det hjälper som inte nu. *frustration* Skillnaden är iaf att hon sover hyfsat på nättern, vaknar en eller max 2 ggr. Och det är ju godkänt. Men det hade varit trevligt att kunna vara sambos och kvinna och man istället för att kuta upp och ner för den där trappen och lyssna på skrik/gråt/gnäll i timmar varje kväll.

  3. Jag har hört sägas att AW-metoden funkar, jag har också hört att femminutersmetoden funkar. Men jag är ingen fan av metoder öht. Alla barn är olika. Och från vår bvc-psykolog har jag fått “order” om att vad jag än gör, så ska jag inte utsätta Elvira för Anna Wahlgren. Och det jag har läst så verkar hon helt fläng i hela kolan (ursäkta mig, du kanske tycker hon är bra, men jag tycker det hon gör med barnen är barnmisshandel och inget annat!)
    Så, vi kör på som tidigare och hoppas på att få sömnen tillbaks.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>